Om Palermo Hollywood 2.0

me_burano.jpg

Fra at være en farverig, funklende bog-papir-palme-pynt-handel ejet af to damer - er PH nu blevet til et farverig, funklende space/studio ejet af 1 dame. Denne dame er mig. Jeg hedder Anja Kolby.

Jeg holder fast i navnet fra før - Palermo Hollywood, dog med et lille 2.0, da det er en ny version - men tilgangen er den samme. Der skal være plads til alle farver i verden. Vi skal værne om dem, være nysgerrige overfor dem og integrere dem i vores liv og arbejde - og tilmed hylde dem! Jeg arbejder selv med farver, designer og styler i masser af farver, underviser på workshops om farver og spotter kommende trend-farver. Jeg hjælper gerne både private og professionelle.

Da jeg ikke bruger butikslokalet i PH 2.0 hele tiden, lejer jeg det også ud til pop-up-shops, workshops, møder og andre arrangementer. Det kan du læse mere om her.

Inden jeg blev partner og senere ejer af PH, har jeg arbejdet med konceptudvikling i modebranchen, visuelle historier for mindre virksomheder, udvikling af butikker, og design og grafik til søde kunder. Besøg mig på LinkedIn.

Hvis du har lyst at sende mig en hilsen, mødes til en kom kaffe eller snakke om samarbejde, så kontakt mig venligst nedenfor. Eller på +45 61773679 eller anja@palermo-hollywood.com

Varme hilsner

Anja Kolby
Palermo Hollywood 2.0